Stativleinwand Economy - White Edition

De klassieker van celexon, nu ook in het wit leverbaar. Het statief projectiescherm uit de economy serie van celexon, kan snel en zonder problemen in het home cinema bereik, maar ook voor presentaties in een zakelijke resp. educatieve omgeving geïmplementeerd worden.  Een stabiele behuizing... mehr
Stativleinwand Economy - White Edition

De klassieker van celexon, nu ook in het wit leverbaar. Het statief projectiescherm uit de economy serie van celexon, kan snel en zonder problemen in het home cinema bereik, maar ook voor presentaties in een zakelijke resp. educatieve omgeving geïmplementeerd worden.  Een stabiele behuizing in combinatie met een (geweven) front projectiedoek, uitstekende vlakheid en zeer goede kleurweergave maken dit mobile projectiescherm tot de partner voor uw presentaties.

Beknopte informatie:
- Zwarte rand, links en rechts
- Zwarte beginrand aan de onder en bovenkant
- Kleur behuizing: wit
- Zwarte, lichtdichte achterkant
- Ongelofelijke prijs/prestatieverhouding
- Met 1,0 Gain optimaal voor home cinema alsook zakelijke presentaties
- Zeer robuuste uitvoering
- Keystone-beugel wordt meegeleverd
- Traploos in hoogte verstelbaar
- Zeer snel te (de)monteren dankzij vernuftig systeem
- Wordt incl. statief geleverd.

Kenmerkend voor de celexon statief projectieschermen zijn de zeer goede afwerking en de flexibele toepassingsmogelijkheden. Op het moment het aantrekkelijkste statief projectiescherm op de markt!

Het projectiescherm is traploos instelbaar. U kunt naast het 1:1 formaat ook andere formaten zoals 4:3, 16:9 of 21:9 instellen.

Alle celexon projectieschermen hebben een gainfactor van 1,0. Deze  is optimaal voor  projecties met LCD en DLP beamers. Hier bent u altijd flexibel.

Een zwarte achterkant zorgt ervoor, dat geen licht verloren gaat en de projectie altijd helder oogt.

Een zwarte rand en/of beginrand zorgen voor een beter contrast. 

Een in het statief geïntegreerde keystone beugel, maakt een front projection zonder kwaliteitsverlies mogelijk.